Василь Брензович активно купує голоси виборців

15 липня 2019, 13:39
Власник сторінки
0
2438
Василь Брензович активно купує голоси виборців

...

З початку передвиборної кампанії до Верховної Ради України поліція Закарпаття зареєструвала 77 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. За даними фактами розпочато два кримінальні провадження щодо можливого підкупу виборців і складено 18 адміністративних протоколів.

Кандидат від 73 округу Василь Іванович Брензович був замічений у нечесній боротьбі за місце у Верховній Раді. Зафіксовано чимало випадків, коли люди стояли у черзі, щоб отримати очікувану 1000 грн. За словами очевидців, за цю суму люди передавали ксеропоію паспорта та обіцяли поставити галочку напроти потрібного кандидата.

Чому та за які кошти В. Брензович влаштовує підкуп виборців

До виборів залишилось мало часу, а рейтинг конкурентів заставляє нервуватися. Реально оцінюючи ситуацію, Василь Іванович зрозумів наступне - вийти переможцем можна лише у разі використання усіх можливих способів, навіть тих, які виходять за рамки дозволеного та караються позбавленням волі від 5 до 7 років (ст. 160 Кримінального кодексу України).

Напередодні в мережу попала інформація про можливу причетність Василя Брензовича до вкрадених грошей з благодійного фонду «Іштвана Сечені». Цілком можливо, що саме ці кошти самовисуванець витрачає на купівлю голосів, аби не залишити шансу своїм опонентам. Він прекрасно розуміє, що головне на даному етапі – це здобути перемогу на виборах. Залишається тільки здогадуватись, яким чином політик збирається повертати у закарпатців витрачені кошти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатська область,політика,Закарпаття,парламентські вибори,підкуп виборців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.