Органами поліції та Служби Безпеки викрито злочинну схему Мейдича

19 липня 2019, 08:40
Власник сторінки
0
39
Органами поліції та Служби Безпеки викрито злочинну схему Мейдича

Органами поліції та Служби Безпеки викрито злочинну схему Мейдича, що ще раз підтверджує його кримінальне минуле

Органами поліції та Служби Безпеки викрито злочинну схему Мейдича, що ще раз підтверджує його кримінальне минуле http://povin.com.ua/71166-11-11.html, https://m.politeka.net/news/politics/660091-iz-kriminala-v-deputatskoe-kreslo-timoshenko-vybrala-v-soratniki-avtoriteta-mongola/, https://www.vinnitsa.top/vid-chitachiv/item/266831-batkivshchinivets-oleg-mejdich-ocholyue-vinnitsku-molochnu-mafiyu.
Так жителі села Нападівка Липовецького району повідомляють, що вчора після того, як Мейдич разом із своїм угрупуванням охоронців завезли гроші Баранюк Валентині та шляхом шантажу і погроз змусили її проводити підкуп виборців, причому із збором  та внесенням до "чорного" зошита копій паспортів та ідентифікаційних кодів і відомостей про отримання грошей у сумі 200 гривень. Поліція розкрила злочинну схему кандидата у народні депутати Мейдича. Порушено кримінальну справу за ст. 160 Кримінального кодексу України. Ось так кандидат із кримінальним, бандитським минулим вирішив погрозами і підкупом  дістати депутатський мандат.

Джерело: 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.