Брензович хоче пройти у Верховну Раду України за кошти Медведчука

21 липня 2019, 01:03
Власник сторінки
0
827
Брензович хоче пройти у Верховну Раду України за кошти Медведчука

/

Нещодавно були з’ясовані обставини, які підтверджують наміри Василя Брензовича, кандидата від одномандатного округу №73 обійти своїх конкурентів за допомогою масштабного підкупу виборців за участі Віктора Медведчука - відого політичного діяча, який не приховує свою симпатію до Росії і політики Кремля та рахується кумом президента РФ - В.В. Путіна. Та яким чином ця парочка буде відбивати вкладені кошти у звичайних закарпатців?

Брензович зіштовхнувся з великою проблемою - заморожені рахунки та обмежені фінансові ресурси. Але заради теплого місця у кріслі ВРУ очільник партії угорців зустрівся з Медведчуком для обговорення взаємовигідного плану. Вони зійшлися на тому, що передвиборча кампанія повністю фінансується, а В. Медведчук, у свою чергу, отримує можливість окупації влади у Закарпатті та повний контроль над великими потоками контрабанди до Угорщини та країн ЄС.

Вже нікому не секрет, що Брензович уклав угоду про співпрацю з так званими прихильниками “русского міра”. На цьому він не зупиняється та використовує усі, навіть самі підлі, можливості, які приведуть до перемоги на парламентських виборах 2019.

План захоплення влади Закарпаття: яка інформація відома на сьогоднішній день

Існує багато офіційних джерел, у яких в деталях описана схема Брензовича щодо підкупу виборців. Зазначається, що за обумовлену суму коштів виборці повинні проголосувати за даного кандидата і надати доказ у вигляді фото. Зловмисники вели агітацію, формували списки та розподіляли кошти у м. Виноградів та Берегове.

Правоохоронні органи наголошують, що до цієї незаконної діяльності причетні і голови сільських рад. Під час обшуків поліцейські вилучили списки громадян, які продали свій голос, а також телефони з листуванням між учасниками злочинної групи. За фактом розслідують кримінальне провадження.

Василь Брензович організував сітку із залученням агітаторів зі своєрідною передачею грошових коштів майбутнім виборцям, які в обмін на матеріальні блага (1000-1500 грн) повинні були підтвердити свій відданий голос, надіславши фото за допомогою месенджерів Viber чи Telegram.

Громадянська мережа “ОПОРА” опублікувала дані, в яких вказується про наявність 445 порушень у В. Брензовича з початку передвиборчої кампанії. Заступник начальника Нацполіції в Закарпатській обл. відзвітував про наявні правопорушення та наголосив, що у встановленому порядку будуть призначені відповідні експертизи.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: мажоритарные округа,Закарпатська область,Закарпаття,одномандатні округи,парламентські вибори,Парламентские выборы 2019
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.