Проект "Люди до людей", його розвиток та реалізація

26 липня 2019, 11:11
Власник сторінки
0
50

Проект «Люди до людей» активно розвивається, співпрацює з інвест-групами та донорськими організаціями та має надію на підтримку зі сторони Президента, який чітко висловив свою позицію щодо миру на Дон

Громадська організація «Конгрес жінок світу» разом із громадською спілкою «Енергія миру» та іншими суспільними структурами створила проект «Люди до людей», мета якого підтримати громадську ініціативу щодо створення належних умов для формування системного підходу у розвитку територій, що постраждали внаслідок бойових дій в Донецькій та Луганській областях. Проект передбачає використання інноваційних інструментів соціального інвестування, запровадження якісного нового підходу в системі управління проектів, які спрямовані на стратегії розвитку територій. Необхідно встановити якісно нові міжнародні зв’язки для України, які опосередковано можуть стати вирішальним у питаннях появи суб’єктності міжнародної політики України. Це також є одним з напрямків даного проекту. Залучення максимальної кількості ресурсів для реалізації проектів розвитку територій та створення таких соціальних та економічних умов на територіях, які постраждали внаслідок конфлікту, які дозволять після повернення територій повернути людей без додаткового ресурсного навантаження - є наступними кроками для реалізації проекту «Люди до людей». Ще один важливий аспект, який є невідємним для успішного запровадження проекту - це запуск механізмів реалізації соціальних ініціатив, в рамках єдиного Міжнародного фонду, спрямованих на «фінансову компенсацію» переселенцям, що значною мірою покращить довіру людей до влади, які проживають в Донецькій та Луганській областях. Для налагодження ведення міжнародного бізнесу та для фінансових установ, проект передбачає створення особливих умов з метою відновлення довіри, тобто прозорі умови та відсутність корупції, для залучення інвестицій в економіку України. Вагомою зміною на територіях Донецької та Луганської областей стане повернення людей на свої території, в свої оселі. 

Проект «Люди до людей» активно розвивається, співпрацює з інвест-групами та донорськими організаціями та має надію на підтримку зі сторони Президента, який чітко висловив свою позицію щодо миру на Донбасі через відновлення територій та  повернення людей. Щодо учасників проекту, усі ініціатори мають великий досвід впровадження соціальних проектів, зокрема спрямованих на посилення спроможності влади у сфері соціального захисту, особливо захисту прав дітей та сімей з дітьми, інших вразливих верств населення, зокрема осіб з вадами слуху та мовлення, в умовах проведення реформи децентралізації та реформ соціального сектора, в контексті розвитку державно-громадянського партнерства, підвищення компетентності місцевої влади у питанні забезпечення благополуччя дітей в українських містах та об’єднаних територіальних громадах. 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.