Концепцію соціального рейтингу політиків представлять на Генасамблеї ООН

27 серпня 2019, 13:47
Власник сторінки
Громадський діяч
0
371
Концепцію соціального рейтингу політиків представлять на Генасамблеї ООН

Лідер громадянського руху “Дієслово” Андрій Самольотов презентуватиме концепцію та прототип політичного діджитал-рейтингу держслужбовців на 74-й Генеральній асамблеї ООН.

Запропонований метод рейтингування держслужбовців дозволить побудувати прозору репутаційну систему політиків в усьому світі. Вона розроблена на основі технологій big data, штучного інтелекту та розподілу даних в публічній блокчейн-системі із застосуванням власного алгоритму побудови рейтингу.


Ми створюємо незалежну систему оцінки політиків на базі мобільного додатка The Helper, доступного у Play Market i App Store: алгоритми машинного навчання і штучний інтелект збиратимуть інформацію з джерел по всій мережі за допомогою big data і оцінюватимуть діяльність держслужбовців та претендентів на державні посади. 


Система оцінюватиме усі аспекти діяльності політиків і держслужбовців. Рейтинг враховуватиме:


  • Результати тестів на наркотики у незалежній лабораторії WADA.

  • Повну перевірку статків політиків: декларації про доходи і детальний аналіз активів родичів. 

  • Корупційні розслідування журналістів та активістів.

  • Зв’язки політиків з організованою злочинністю.

  • Пов’язаність із силовими органами.

  • Джерела фінансування політичної діяльності. 

  • Щоквартальна перевірка на поліграфі. 

  • Аналіз даних із соцмереж, які допоможуть виявити незадекларовані активи.

  • Новинний фон в соціальних мережах та ЗМІ.


Зручний та інтуїтивний інтерфейс The Helper буде зрозумілий для кожного. Його відкритість забезпечить глобальний доступ до інформації незалежно від місця перебування. 


Система рейтингу дозволить чесним, ефективним та професійним керівникам на місцях отримати доступ до загальнодержавного управління і впроваджувати інноваційні рішення не лише на місцевому рівні, а й на рівні всієї країни. 


Ми створюємо кадровий резерв і делегуємо перспективних і некорумпованих управлінців у найвищі ешелони влади.


Наша розробка допоможе побороти корумпованість і створити систему суспільного тиску на політиків. Це прототип прямої демократії, який дозволить народу справді стати джерелом влади. 


Громадянський рух “Дієслово” вже почав збір та обробку даних про порушення під час президентських і парламентських виборів 2019 року в Україні. Ми надали громадянам інструменти, за допомогою яких вони могли повідомити про порушення електорального процесу (як-от чат-бот). Ми отримали понад 200 заявок про порушення виборчого законодавства через наш сервіс. 


Лідер громадянського руху “Дієслово” Андрій Самольотов вже готується до зустрічі з представниками громадських організацій США для об’єднання зусиль щодо створення платформ для взаємодії держави і громадянина. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.