Кінець епохи бідності відміняється

14 листопада 2019, 15:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
96

Бюджет 2020 - це знущання над здоровим глуздом


Прийнятий слугами бюджет на 2020 рік ставить жирний хрест на передвиборчих обіцянках Зеленського про «закінчення епохи бідності», а навпаки продовжує пограбунок українців: мізерні доходи, відсутність стимулів для інвесторів, нові побори для підприємців. Підвищення пенсій на 130 гривень, а зарплат – на 500 гривень – це знущання над здоровим глуздом! Такі принизливі зарплати не зупинять трудову міграцію і не подолають масову бідність.

Замість розвитку економіки – продаж землі і державного майна, в тому числі стратегічних підприємств, легалізація азартних ігор і обмеження прав найманих працівників.

Звідки за таких умов можуть взятись гроші на зарплати, пенсії, соціальну сферу? Тим більше, коли кожна третя гривня бюджету піде на погашення боргів.

Наша вимога до влади – радикальна зміна економічної політики, ставка на національного виробника, суттєве підвищення доходів українців. Лише так можна вирвати українців із лап бідності, а Україну – з принизливої зовнішньої залежності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Земля,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,пенсії,бідність,трудова міграція,зарплати,держпідприємства,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.