Владу в Україні захопив Антимайдан

29 грудня 2019, 14:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
303

Кожен найтяжчий убивця по команді влади може вийти на волю і будь хто невинний може потрапити в тюрму по команді влади


Це ганебне звільнення беркутівців-убивць на вимогу Росії стало можливим лише тому, що для нинішньої влади всі ми – учасники Майдану включно із загиблими Героями – це виключно привід для принизливих жартів про ебонітові палочки, а не приклад найвищої самопожертви громадян заради свободи України. Владу в Україні захопила зелена чума Антимайдану!

Звільнення з російського полону наших громадян – найвищий пріоритет! Але жодні благі цілі не можуть бути виправданням для аморального беззаконня і правового свавілля влади. Закон не передбачає звільнення через політичну доцільність, тому судді і прокурори, які виконали незаконні команди влади і дозволили обвинуваченим у масових убивствах людей уникнути справедливої відповідальності – самі мають сісти і обов‘язково сядуть на лаву підсудних. У діях генпрокурора Рябошапки, його «нових» прокурорів, які виконали злочинні накази, у діях суддів, у діях причетних до цієї ганьби найвищих керівників країни – 100% склад злочину, за який обов‘язково настане час відповідальності. Ми організуємо належне розслідування і не дамо замести сліди!

Ця ганебна ситуація також вкотре доводить, що в Україні немає незалежного і справедливого правосуддя. І кожен найтяжчий убивця по команді влади може вийти на волю і будь хто невинний може потрапити в тюрму по команді влади.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,Евромайдан,антимайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.