Яка різниця хто в нас герої, головне щоб вулиця заасфальтована!

20 січня 2020, 19:15
Власник сторінки
розробка та просування сайтів
0
34

Яка різниця хто ми, існують інші українці, потрібно шукати спільних героїв. Ви серйозно?

Як кажуть: чим далі в ліс тим товщі партизани... Справа навіть не в тому що подібна риторика «какая разніца» звучить із вуст високопосадовців, вона лунає від гаранта Конституції — Президента України. Виходить, три смужки на прапорі краще ніж дві, або приблизно однаково. Виходить, борці за УНР, ЗУНР, солдати, яких вбили у Трикутнику Смерті — непотрібні екстремісти?

Виходить, «розстріляне відродження» тридцятих років — це другі, непотрібні українці?

Воїни ОУН-УПА, яких Гаазький трибунал визнав національним визвольним рухом — стадо розбійників?

Письменники-шестидесятники — також боролись ні за що?

Завдяки самопожертві вищевказаних категорій людей, героїв, ми з вами змогли у 90-х вивчати рідну історію рідною мовою у нашій країні. Наші військові, письменники, інтелігенція боролись не дарма, їхня ідея не вмре та не буде забута. В нас є своя історія, в нас є свої герої, я кого шанувати та ким гордитися!

А зараз, виходить, наші хлопці на Сході не захищають ас від ворога-агресора Росії, а воюють із іншими українцями, Ви серйозно?

Я скажу, немає інших українців, немає східних, західних, центральних і не має окремих героїв. Є цілеспрямована робота Росії на знищення української ідентичності, яка проводилась за СРСР, продовжувалась після оголошення незалежності 91-о року. Згадайте маразм про «колиску народів», яким напихали у школах. Я в двохтисячних вивчав УВАГА хронологію зміни секретарів КПСС та їхні внески в розбудову Союзу. Замість історії своєї країни нам нав'язували історію окупанта.

Замість того, щоб визнавати Росію потенційним агресором (яка окупувала Абхазію, Придністров'я, понад 15 років воювала з Ічкерією і це все після 1991 року) ми вели курс на зближенні із «братом».

Хоч я на разі працюю в ІТ сфері (https://avalan.studio/ua), — тиск з боку недорозвинутого сусіда відчувається скрізь, особливо в медійному просторі. Тому, саме зараз потрібно об'єднуватись навколо наших цінностей, нашої історії, культури та мови

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна,НАціональна ідея,національна безпека,Україна-Росія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.