Слава Україні, Гончарук і гроші

25 січня 2020, 18:42
Власник сторінки
Политический и экономический эксперт
0
91
Слава Україні, Гончарук і гроші
Слава Україні, Гончарук і гроші

Гончарук назвав умову для іноземного інвестора: ви повинні знати гасло "Слава Україні!"

Якщо ви не знаєте про те, як зачмирити власну країну Україну за 12 секунд, рекомендую до перегляду тезу чинного прем’єра про значення гасла «Слава Україні! Героям слава!». В його розумінні українці настільки тупі й примітивні, що їх можна купити за долар ціле відро. Чмирить і українців і саме гасло зводить до рівня тролінгу.

Це так само, як колись європейці цинічно купували в туземців золото, дорогоцінне каміння, землю і навіть острови за скляні буси чи інші примітивні іграшки. Так само Гончарук натякає на те, що українців легко обвести кругом пальця.

Коли найвищий посадовець виконавчої влади, цілий прем’єр-міністр так себе поводить, чого очікувати від Новосад, Коболєва, Кулеби та інших.

Був, є і залишаюсь прихильним того, що виключно Зеленський має нести персональну відповідальність за цих «знатоків» у владі. І не важливо, куди Гончарук побіг із заявою про відставку. Якщо, шановні парламентарі, вас Гончарук ні в що не ставить, збирайтеся до президента і вимагайте від нього, аби він привів за руку в парламент свого прем’єра із написаною заявою про відставку.

Нині ви час від часу уряд Гончарука просто журите, а він нам Deutsche Bahn на Укрзалізницю і кричить «Це побєда!». Натє, кушайте!

Відтак з кожним днем часу все менше. Доторгується цей уряд, що й здачу давати буде нічим.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Давос,инвестиции в украину,Алексей Гончарук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.