В Сєвєродонецьку провели мирну акцію протесту проти непродуманого ринку землі

20 лютого 2020, 16:09
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
12

19 лютого в Сєвєродонецьку провели мирну акцію протесту проти непродуманого ринку землі, який монобільшість разом із Президентом збираються проштовхнути у другому читанні вже найближчим часом.

Дякую всім, хто підтримав ініціативу обласного штабу захисту землі. Нас багато, а це означає, що в нашої країни ще є шанс!
На превеликий жаль, сьогодні не всі розуміють, якою бідою може обернутися непродуманий ринок землі для кожного українця, сьогодні не всі дивляться вперед на кілька кроків, і чинній владі «слуг народу» вигідно, щоб все так і залишалося – щоб кожен думав лише про себе та не думав про країну.
Та ринок землі - це не про паї, це про Україну, її територіальну і продовольчу безпеку. Питання значно глибше і ширше. Земля – це не тільки чорнозем, це й те, що глибше – надра, вода, нафта, вугілля та інші природні копалини. Невже ми настільки заможні, щоб продавати останній скарб країни?
Втратимо землю – втратимо країну! Ми вимагаємо в Президента провести всеукраїнський референдум щодо відкриття ринку землі. Приєднуйтесь, телефонуйте 0-800-210-445. Разом ми переможемо, бо разом все можливо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.