Каструвати гвалтівників у погонах!

26 травня 2020, 15:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
85

Те, що сталося у Кагарлицькому відділку поліції - жахливо.


Немає слів, щоб висловити співчуття жертвам і описати тих, хто це зробив. Це кончені покидьки, які заслуговують на найсуворіше покарання, яке тільки може бути. Ґвалтувати нещасну жінку, використовуючи свої повноваження, прикриваючись погонами і своїм посвідченням - так можуть робити тільки кінчені тварі. Я хочу подякувати медикам, які не дали приховати цю історію, а також керівництву МВС і Нацполіції, які не покривали колег, а одразу розпустили відділення.

Гадаю, в цій історії треба глибоко покопатися, в тому числі, і психоаналітикам, щоб в майбутньому в університетах вчити правоохоронців, як не допускати цих злочинів. Це дуже трагічна подія, яка дискредитує нашу країну. Тих, хто це зробив, потрібно каструвати, щоб у майбутньому вони нікого не змогли більше згвалтувати, окрім самих себе. Також вважаю, що за такі злочини треба вводити смертну кару.



Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВС,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,поліція,злочин,згвалтування,Кастрація,кагарлик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.