Найбільшу підтримку на місцевих виборах отримають ті політичні сили

20 вересня 2020, 16:14
Власник сторінки
0
18
Найбільшу підтримку на місцевих виборах отримають ті політичні сили

Найбільшу підтримку на місцевих виборах отримають ті політичні сили, які зможуть запропонувати команду від найменшого села до найбільшого міста.

Найбільшу підтримку на місцевих виборах отримають ті політичні сили, які зможуть запропонувати команду від найменшого села до найбільшого міста. Таких партій в Україні небагато, і одна з них - «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Цю думку в ефірі одного з регіональних телеканалів висловила політичний експерт Олександра Решмеділова. 

За її словами, саме «Батьківщина» має сталий електорат і національне представлення, а також підніматиме на виборах глобальні питання - наприклад, вирішення проблем з комунальними тарифами. 

Раніше партія Тимошенко висунула в мери Києва професіонала у комунальній сфері Олексія Кучеренка і заявила про намір повести на вибори 40 тисяч професіоналів по всій країні. 



 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.