Дерибан по Кропивницькому або "дорвались свині до корита"

28 вересня 2020, 10:47
Власник сторінки
0
679

Чорноіваненко з Яринічем святкують перемогу

Те що відбулось на останній сесії Кіровоградської обласної ради 25 вересня без емоцій описувати не виходить. Депутати на чолі голови Чорноіваненка погодились надати дозвіл на приватизацію приміщень обласного онкодиспансеру загальною площею 1000 м2!

Будьте впевнені що інвестиції, про які казав Яриніч під час свого виступу відносно розвитку «Томоклініки», підуть в особисту кишеню Чорноіваненку, які він зможе ефективно використати для підкупу виборців щоб знову стати головою обласної ради, продовжити дерибан комунального майна та знищувати медичну й інші галузі регіону переводячи все у комерційну площину, продовжить набивати гаманець собі і своїм партійним соратникам. З першої та другої спроби прийняти питання не вдалося, через принципову позицію Волканова, депутатів ОПЗЖ та мужніх, але не багаточисельних «свободівців» і лише за особистого втручання Чорноіваненка питання продавили! Ганьба!

Водночас слід зазначити, що Чорноіваненко, на чолі зі своїми депутатами від Батьківщини, протягом двох каденцій жодним чином не сприяли зміцненню матеріально-технічної бази онкодиспансеру. Ну звісно ж, краще поховати державну лікарню в регіоні, де рівень смертності від онкохвороб в сотні разів перевищує смертність від коронавірусу! Тому ж, напевно, «краще» Чорноіваненку направити всіх хворих до приватної лікарні Яриніча, а тим часом остаточно знищити онкодиспансер та інші державні медзаклади в області.

Як у казці, під час сесій облради можливо все. Остання сесія була показовою, за десять років головування пан Чорноіваненко навчився впливати на депутатів облради та організовувати «потрібні» голосування за рішення, які приносять значні інвестиції для його гаманця, навіть у такий тяжкий для країни час!

А поки Чорноіваненко з Яринічем святкують перемогу у фешенебельному ресторані, обібраний виборець має подумати за кого віддати свій голос!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: коррупция,политика,Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.