Вовчий білет для Коболева

18 лютого 2021, 11:32
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
74
Вовчий білет для Коболева

Юрій Вітренко лупає в третій раз скалу, щоб стати повносправним міністром енергетики.

«Лупає» він також і свого давнього соратника Коболева. Навіть написав листа про необхідність звільнення Коболева з посади голови правління «Нафтогазу» за провали в роботі та видачу йому вовчого білета.

Тим часом Коболев не був би Коболевим якби не намагався під шумок нинішніх розбірок всередині країни (канали Медведчука, «обкакання» по Милованову МВФ, тарифні бунти) «порєшать» питання для Ігоря Коломойського. Про їх любов не знає і не говорить лише лінивий і Зеленський. Звичайно важливе питання для Коломойського – це «Укрнафта», яка є талісманом і діамантом для Коломойського.

На фоні «листа щастя» від Вітренка Коболев намагається прискорити процес розділення «Укрнафти» в інтересах Коломойського. Коболев поспішає, бо якщо «карта ляже», то зовсім скоро Вітренко добереться до ключів від кабінету Коболева. Саме страх перед Вітренком і одночасно зобов’язання перед Коломойським штовхає Коболева на чергову схему по розділенню «Укрнафти».

https://bin.ua/companies/260674-kobolev-obyavil-o-nachale-peregovorov-o-razdele.html

Взагалі процес розділення понизить капіталізацію газового бізнесу «Укрнафти» і підвищить капіталізацію нафтового бізнесу Коломойського «Укрнафти».

А те, що Коболев експлуатує ресурси «Нафтогазу» в інтересах Коломойського підтверджують в коментарях у соцмережах і представники Ахметова. Так, підконтрольне Коломойському «Центренерго» отримує газ від «Нафтогазу» на умовах ПСО. Дійсно, доброта Коболева до рідних для нього олігархів немає меж. «Усе краще дітям Коломойському».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Коломойский,Укрнафта,Андрей Коболев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.