Крисенятко «Чепчик» пакує валізи.

17 березня 2021, 18:59
Власник сторінки
0
54

Для внесення ясності, «Чепчик» - перший заступник голови Житомирської обласної організації ПП «Опозиційна платформа – За життя»

Чепіцький Олег Зенович, який в молоді роки разом з братиком Олександром (перебуває в розшуку) успішно займались рекетирством на трасі «Київ – Чоп», розбійними нападами, утриманням борделів, шахрайством, махінаціями з банкротством підприємств та керували кримінальним угрупуванням яке отримало в народі назву «Чепчики».

Чому «Крисенятко», бо як тільки запахло смаженим, після того коли проти його покровителя народного депутата України від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука рішенням РНБО було введено санкції, то Олег Зенович одразу розпочав давати задню по всіх напрямах. Вже здійснює пошук безпечних шляхів відходу з лав партії (міг по старій дружбі до Юлі попроситись, але ж у 2010 вже продався регіоналам і будучи депутатом ВРУ від «Батьківщини» проголосував за «Харківські угоди» щодо перебування Чорноморського флоту РФ в Україні), консультується з юристами як правильно приховати набуте «чесною» працею та людським горем майно і періодично протирає свій рятувальний жилет – «картку поляка».

Теоретично авторитетний в певних колах дядько, при цьому поводиться як дворова пацанва після того як щось нашкодили,  а все тому, що наявні статки – будинок під 500 м.кв., дачка на 217 м.кв., банька на 114 м.кв., квартира в Києві та  15 га. землі, здобуті не зовсім законним способом.

Цікаво, а його дружина Людмила Тимофіївна теж пакує валізи до Польщі чи і надалі буде служити феміді на посаді судді Шостого апеляційного адміністративного суду. Контрастна сімейка суддя і бандит-депутат, хоча хто знає які скелети є у шафі другої половинки Олега Зеновича.

Біжи Олеже, біжи!!!... Може десь зустрінеш братика і почнете все з нуля, з шахрайства і махінацій, бо для розбоїв ви вже старі)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.