Антон Геращенко: "Пані Людмило, у МВС до Вас жодних претензій немає"

23 квітня 2021, 23:06
Власник сторінки
народный депутат Украины
0
5296
Антон Геращенко:  Пані Людмило, у МВС до Вас жодних претензій немає

На засіданні фракції під час обговорення кандидатури міністра енергетики я задавала незручні питання.


Стосувалися вони критичної ситуації в енергетичній сфері, махінацій, цінових змов та оборудок, які організовують люди пана Коломойського в інтересах країни агресора, добиваючи при цьому енергетику власної держави, та попросила кандидата в міністри озвучити свою публічну позицію щодо цих та інших ключових питань енергетичної безпеки України перед винесенням його кандидатури на голосування до Верховної Ради.

І от реакція головного рейдера країни, хоч і досить дивна і недолуга, не змусила себе чекати. Пан Дубінський за вказівкою свого боса "опустився" до того, що на своєму телеграм-каналі оприлюднив відверто кумедний фейк, начебто у моїй приймальні проводиться обшук у зв'язку з не існуючими звинуваченнями. Найбільше "повеселило" те, що у мене навіть приймальні такої немає, а фото, опубліковані на каналі пана Дубінського, більше схожі на постановчу фотосесію біля дверей з навмисно прикрученою до них табличкою. 

Доводжу до відома, що мій кабінет знаходиться безпосередньо у приміщенні Верховної Ради України на вулиці Банковій 6/8, кабінет 218, а не в бізнез-центрі, як стверджують на каналі пана Дубінського. 

Всі зустрічі з громадянами я проводжу в час, коли немає карантинних обмежень, у будівлі Районної державної адміністрації Шевченківського району. 

Жодних кримінальних проваджень проти мене не порушено, що сьогодні насамперед підтвердив заступник глави МВС Антон Геращенко: "Пані Людмило, у МВС до Вас жодних претензій немає" - сказав він. 

Дякую усім журналістам, які звернулися до мене по офіційне роз'яснення цих фейкових звинувачень. Починаю вірити в незалежні українські ЗМІ та закликаю усіх журналістів не розповсюджувати фейки, а звертатися за офіційним роз'ясненням до мене. Я відкрита і всім надам відповідь.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Игорь Коломойский,Антон Геращенко,Александр Дубинский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.