Як у Вінниці реагують на плівки Медведчука-Порошенка?

10 червня 2021, 15:01
Власник сторінки
0
20
Як у Вінниці реагують на плівки Медведчука-Порошенка?
Прихильники Порошенка з Вінниці

Вінницькі прихильники Порошенка розчаровані своїм лідером

Вінницькі партійці «Європейської солідарності» та «ОПЗЖ» опубліковані Bihus.info розмови поки що ніяк не коментують.

В той же час громадськість різко відреагувала на плівки. При цьому в першу чергу дісталося 5-му Президенту Петру Порошенку.

Громадський активіст від «Свободи» Андрій Гайдай у себе на сторінці «Фейсбук» написав: «Прихильники зрадника Порошенка – слухайте! Чи скажете фейк і станете набік Порошенка-Медведчука? Чому ця мерзота досі не втюрмі?»

Читачі у коментарях таку позицію розділяють та заявляють, що обох фігурантів плівок необхідно притягнути до відповідальності.

Також у коментарях згадано нещодавне дослідження руху «ЧЕСНО», згідно якого у Вінницькій обласній раді в опозиції до більшості знаходяться саме «Європейська солідарність» та «ОПЗЖ». В основі дослідження поставлено їх голосування. В більшості випадків «Європейська солідарність» та «ОПЗЖ» голосують в унісон.

Відкритим тільки залишається питання, у чиїх інтересах працюють Вінницькі "ЄСівці"? З ким насправді співпрацюють? Що означають їхні постійні протести? І чого чекатим нам далі?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.