Русинський сепаратизм, як елемент дестабілізації ситуації в Закарпатті.

25 жовтня 2021, 11:05
Власник сторінки
Favorit005@ukr.net
0
20
Русинський сепаратизм, як елемент дестабілізації ситуації в Закарпатті.

Русинський сепаратизм

На Закарпатті активізувались русинські діячі проросійського напрямку. За інформацією джерел, проросійські політиків намагаються використати національну проблематику Закарпатського регіону для загострення суспільно-політичної ситуації та використати її у власних політичних інтересах.                                

         Одним із ключових диригентів вказаної проблематики виступає заступник голови «Всесвітнього конгресу русинів» М.Тяско. Вказаний сепаратист намагається втягнути представників русинських організацій краю суспільно-політичні ігри гарантуючи їм визнання національною меншиною України. Однак, як стверджують експерти з даного питання М.Тяско жодного разу не виконав взятих на себе обіцянок, що стосуються русинської тематики.                На думку політологів, маріонетки Російської Федерації в черговий раз намагаються розхитати і так нестабільну ситуацію в Закарпатській області, використовуючи місцеве населення, яке ідентифікує себе русинами. Опозиційна платформа продовжує підігравати РФ через підконтрольних депутатів, одна такі брудні ігри свого часу використовували на сході України організовуючи мітинги на підтримку «Русскоязычных жителей Донбаса» в результаті чого було втрачено частину території України. Тож ситуація може вийти з-під контролю у будь-який момент.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.