Провальний візит Шмигаля у Кропивницький

27 жовтня 2021, 00:11
Власник сторінки
Не журналист
0
363
Провальний візит Шмигаля у Кропивницький

СДЮШОР-2 пустили по другому колу топ-чиновників


Об‘єкт довгобуду і «Велбуду», який майже півтора роки тому собою освятив президент Володимир Зеленський і де йому вручили чорний пояс по карате, естафетою для освячення перейшов голові уряду Денису Шмигалю.

 

Примітно, що за цей час у Кіровоградській області від «Слуг народу» змінилося троє губернаторів, але жоден не спромігся завершити будівництво спортивної дитячої школи олімпійського резерву два, яке розпочалося ще за каденції Порошенка п‘ять років тому.

 

І взагалі дивним і навіть нелогічним є той факт, что ОДА, якою керує Марія Чорна, подала саме СДЮШОР-2 як об‘єкт для візиту Шмигаля.

 

Реконструкцію, хоча і можна експлуатувати вічно в медійних досягненнях «Велбуду», але в даному випадку – це вже демонстрація повної неспроможності регіональної влади. Так сприймають люди.

 

А ті, хто і в темі і в долі, знають: чим довше триває будівництво, тим більше шансів «накосити» на хліб з маслом і навіть ікрою і не тільки собі.

 

Ще один провальний напрямок, який є ключовим для Офісу президента, – вакцинація. Кіровоградська область хоча і в жовтій зоні епіднебезпеки, але всі розуміють – то питання кількох тижнів. А щеплень дуже низький відсоток.

 

Ковідні лікарні переповнені. Кількість смертей від ковіду росте. За останню добу – 7 летальних випадків!

 

Приймальне відділення головного медичного закладу регіону – обласної лікарні – і досі не введене в експлуатацію. Тобто, не працює! А це ще один об‘єкт «Велбуду». І коли введуть – не відомо, питанням ОДА не займається.

 

І насамкінець: склалося враження, що прем‘єр-міністр приїздив скільки не до губернаторки Марії Чорної, скільки заспокоїти мера Кропивницького Андрія Райковича.

 

З лютого останній вкотре очолює регіональне відділення Асоціації міст України і здається має більше впливу в Києві, ніж чинна голова ОДА. А питання теплозабезпечення і цін на газ для бюджетних установ – зараз номер один. І якщо б напередодні воно не вирішилося, Райковичу вистачило б впливу стати голосом усіх міст.

 

Зрештою і майданчик для брифінгу теж обрали не випадково – з більшою довірою до мерії, а не ОДА.

 

З журналістами Денис Шмигаль спілкувався на площі перед міськрадою і в кадрі на трансляції з ним був саме Райкович, а не Чорна.

 

Підсумовуючи візит глави Кабміну Дениса Шмигаля на Кіровоградщину, висновок напрошується сам собою: скоро області логічною буде зустріч нового губернатора.

 

Якщо ж ні – в регіоні і далі буде вестися абсолютно провальна соціально-економічна політика. А оцінити «Велике будівництво» у СДЮШОР-2 президент  України зможе і втретє і вчетверте.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: будівництво,Кабмін,Уряд України,Кропивницкий,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.