От як можна їм ще довіряти?!

15 листопада 2021, 12:44
Власник сторінки
Експерт з питань економічної безпеки та державного управління, заступник голови ПП "Надія Є"
0
48
От як можна їм ще довіряти?!

В останньому інтерв’ю, поки що, голова партії «Слуга народу» і чинний віце спікер парламенту Корнієнко заявив, що зась вам українці, а не референдум по землі.

В останньому інтерв’ю, поки що, голова партії «Слуга народу» і чинний віце спікер парламенту Корнієнко заявив, що зась вам українці, а не референдум по землі. Якщо хто не зрозумів, пояснюю.

В недалекому 2020р., коли слуги, всупереч волі українців, всупереч Конституції, здоровому глузду і ще багато чого, приймали закон про, так званий, ринок землі, вони клялись і божились, що буде РЕФЕРЕНДУМ. І що ми бачимо тепер? А бачимо, що народовладдя, на обіцянках якого  слуги зайшли у Верховну Раду, й далі втоптується в безцінний, родючий український чорнозем.

Пряма мова: - «Я допускаю, что референдум с вопросом о форме правления собрал бы половину избирателей (у нас в законодательстве есть такой ценз), как и референдумы, связанные с вопросами вступления в НАТО и ЕС. А вот референдум по земле столько избирателей не соберет…»

Коли по всій країні люди виходили на масові акції протесту проти прийняття закону в тому вигляді, а соціологія була кричуща, адже більшість громадян висловлювалися проти, нам слуги, президент пообіцяли проведення референдуму, як найвищої форми народовладдя.

 

Але тепер, здається, ілюзії розвіялись і стало зрозуміло – ніякого народовладдя в нас нема і, найближчим часом, точно не буде.

П.М. До речі, ні результатів інвентаризації земель, ні публічних кадастрових карт в обіцяному форматі, ми так і не побачили. Так само, як і не побачили гучних кримінальних справ по вкраденій за попередні роки землі. В це й же час, регулярні афери з землею по всій країні, бачимо регулярно.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Земля,Корнієнко,Партия Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.