Конкурс на посади керівників територіальних управлінь БЕБ

14 грудня 2021, 01:56
Власник сторінки
юрист
0
80

Не дивлячись на те, що конкурс на посади керівників територіальних управлінь БЕБ ще офіційно не стартував, в регіонах вже повним ходом відбуваються договірняки та кулуарні торги.

В Миколаївській та Одеській областях активну підпільну діяльність ведуть самопроголошені директори регіональних управлінь БЕБ. Це доларові мільйонери, які займали ключові посади в правоохоронній системі та десятиліттями обнуляли економіку нашої країни.

Вони заявляють, що їх вже затвердили в Києві та дали "зелене світло" на підбір кадрів під себе. В команду вони набирають схемщиків, подібних собі, на яких клейма немає де ставити. І відповідно, не безкоштовно. Ціна питання  - від  10 до 20 тисяч доларів. І це розцінки на посади звичайних детективів та аналітиків. Можете уявити, якими цифрами обчислюються  посади директорів/заступників директорів БЕБ територіальних управлінь.

За нашою інформацією, подібні процеси відбуваються і в інших регіонах. При цьому "директори та їх команди" дезорієнтують потенційних кандидатів, повідомляючи їм про те, що начебто немає сенсу, що все вже вирішено, всі списки погоджені: "Хто мимо каси пройде, той в БЕБ не потрапить"! 

Хтось запустив системний лохотрон та розводить людей на гроші? Або хтось дійсно розпродує посади? В будь-якому випадку, всі  самопризначені директори пройдуть через процедуру співбесіди. Ось там і зустрінемось! Там і поговоримо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.