Чергова серія вже не кіно, а реаліті-шоу Слуга Народу — сьогодні про Порошенка

20 грудня 2021, 18:15
Власник сторінки
0
87
Чергова серія вже не кіно, а реаліті-шоу Слуга Народу — сьогодні про Порошенка

Просто партнери

Чергова серія вже не кіно, а реаліті-шоу Слуга Народу — сьогодні про Порошенка
І почалися крики про переслідування. І поліз рейтинг Порошенка вгору. Яскравий піар з гарним кінцем. Попередня підозра була така сама гучна. Всі писали. Знімали відео. Ходили на суди. І тепер про ту підозру вже залишилися тільки новини в ЗМІ.
Так само буде і цього разу.
Чергова вистава для народу, щоб відволікти від корупції, цін, кумовства і всього того лайна, що відбуваться в країні.
Яке, в сраку, переслідування Порошенка. Та вовіной тищой зробили, що тепер можна розрахуватися на ковзанці Roshen. Такі от підозри та справи.
Буде те саме, що з Медведчуком і те саме, що завжди. Нічого. Єдине, що зміниться від цього — рейтинги і Порошенка (полізе вгору, бо його переслідує влада) і Зеленського (красавчік, хоче посадити баригу). Взаємний піар на вигідних для обох умовах.
 Просто партнери.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,СБУ,блоггер,блог,Медведчук,украинцы,блоги,Порошенко,блогер,Владимир Зеленский,Україна,Петр Порошенко,Виктор Медведчук,Дебаты Зеленского и Порошенко,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.