УПЦ причетна до мітингу антивакцинаторів

07 лютого 2022, 10:45
Власник сторінки
0
29
УПЦ причетна до мітингу антивакцинаторів

УПЦ причетна до мітингу антивакцинаторів

16 лютого цього року  в м. Київ відбудеться  акація протесту проти вакцинації в Україні. Прихильники проросійської навколоцерковної організації «Молитовне стояння» аналогічний мітинг уже проводили у 2021 року за вказівки РПЦ.  16 лютого    навпроти Маріїнського  парку мітингувальники викрикуватимуть гасла про те, що вірусів не існує, а вакцинація – це геноцид.  Як і на попередніх мітингах, скоріш за все будуть присутні  люди похилого віку. Тоді люди стояли із плакатами  «Примусова вакцинація - геноцид», «Вакцинація – сукупність смертних гріхів», «Моє тіло – боже діло».

        Примітно, що  офіційно РПЦ на словах рекомендує дотримуватись  рекомендацій закладів охорони здоровя, однак неофіційно -  закликає проводити акції протесту.  Реальною ціллю таких акцій – є сповільнення   процесу вакцинації через зростання кількості так званих «антивакцинаторів».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.