Лідери національних меншин зі всієї країни продовжують підтримувати Україну

21 квітня 2022, 12:22
Власник сторінки
0
25
Лідери національних меншин зі всієї країни продовжують підтримувати Україну

Лідери національних меншин зі всієї країни в тч. і Закарпаття продовжують підтримувати та піднімати авторитет України на міжнародній арені.

Керівник "ЗАКАРПАТСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «Євреї за Мир» Колесник Марина звернулася до світових лідерів в тч. і країн сусідів  із проханням підтримати Україну та її мешканців.

         Єврейська община Закарпаття закликає країн партнерів допомогти озброєнням для України, щоб наші захисники мали змогу дати гідну відсіч ворогу та захистити свою країну.

Просимо й інших представників національних меншин, релігійних діячів, державних та політичних фігур долучатися до дій, які дадуть змогу отримати від світових лідерів гарантію безпеки мирним жителям, зберегти критичну інфраструктуру, відвернути загрозу екологічної та техногенної катастрофи.

Висловлюємо вдячність ЗСУ та іншим правоохоронним структурам, які бережуть мир та дають достойну відсіч російському ворогу. Слава Україні!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.