Майбутнє поруч.

16 червня 2020, 10:36
Власник сторінки
0
34

u201906979

Корисна модель  відноситься до класу новітніх комп’ютеризованих систем для аналізу та  подавання сигналу тривоги дротовим або бездротовим зв’язком, або автоматичного виявлення несправності, того чи іншого пристрою.

Людству потрібні новітні систему контролю та автоматизованого виклику екстрених служб, а також системи автоматичного виявлення несправностей автотранспорту.

Кожному мікрофону  на карті міста буде присвоєна адреса, або вони будуть маркуватись GSM мітками(для всіх служб міста).

Дана система буде он-лайн збирати і аналізувати звуки. Звук, що надходить з мікрофонів, буде аналізуватися, і зіставлятися зі звуком(еталонною звуковою хвилею), збереженим в базі даних. Наприклад, в якому то, районі міста стався вибух, дані потрапляють з мікрофона в серверну (зіставляються зі звуком вибуху збереженим в базі даних), обробляються і автоматично направляються в правоохоронні органи і МНС (передаючи приблизне висновок, що вибухнуло, сила вибуху, відповідно до звукової хвилі), що дає можливість прибути на місце події до, того моменту поки хтось подзвонить туди і повідомить.

В автомобілях будуть встановлені мікрофони, які під час руху, та простою транспортного засобу будуть діагностувати за допомогою мікрофонів  звукові хвилі та спів ставляти з звуковими хвилями які зберігаються в базі даних комп’ютера. В базі даних комп’ютера будуть зберігатися еталоні звуки несправностей, того чи іншого вузла транспортного засобу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: система,Звуки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.