В Дніпропетровську пройшов чемпіонат України зі скелелазіння

02 червня 2014, 13:33
Власник сторінки
0
47
Все фото: Антон Педько

У Дніпропетровську на території скелелазного центру La Scala пройшов чемпіонат України зі скелелазіння у дисциплінах «швидкість» та «складність».

За звання чемпіона/ки змагалися сотні спортсменів та спортсменок майже з усіх областей України.

 

Серед чоловіків у «складності» перемогу святкував Валерій Крюков з Дніпропетровська,  він був єдиним учасником в чоловічому заліку, котрий зумів подолати фінальну трасу до кінця. Друге місце посів киянин Павло Векла, бронза у Антона Мардашова з Нікополя. 

 

Найкращою у «складності» серед жінок виявилася Євгенія Казбекова з Дніпропетровська – з усіх учасниць, повністю пролізти фінальну трасу зуміла лише вона. Друге місце здобула також представниця Дніпропетровська Анна Савченко, третю сходинку посіла киянка Надія Яценко.

 

В змаганнях жінок у «швидкості» першою стала досвідчена харків’янка Алла Маренич. Другу сходинку сенсаційно посіла Олександра Волкова з Одеси, для якої це був перший «дорослий»  чемпіонат. Бронзова нагорода у Яни Луговенко з Нікополя.

 

У «швидкості» серед чоловіків, покращивши свій минулорічний показник на одну сходинку п’єдесталу,  перше місце здобув Ярослав Гонтарик з Нікополя. Срібло тут дісталось одеситу Андрію Китайку, бронза у дніпропетровського спортсмена Володимира Зінченка.


Фото: Антон Педько

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Днепропетровск,фестиваль,скалолазание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.