місто Покров під прицілом Національних Дружин

02 листопада 2019, 13:17
Власник сторінки
Журналіст, юрист
0
53
місто Покров під прицілом Національних Дружин

Бійці Національний Дружин та активісти Національного Корпусу в черговий раз, вийшли на патрулювання свого маленького містечка Покров що на Дніпропетровщіні. За остані 6 місяців це вже 20те патрулюваня

   В місті Покров що на Дніпропетровщіні вже 10 місяців активно, працює напрямок АЗОВського руху це політична партія Національний Корпус та Громадське формування з охорони громадського порядку Національні Дружини. 
   За цей час було проведено декілька десятків патрулювання, допомого місцнвим поліцейським в затримані правопорушників, більше десятка відкрити спортивних тренувань та багато іншого...
   Зараз актив На2іональних Дружин та Національного Корпусу налічується за сотню, вік таких активістів від 17 рлоків до 30, серед активу є педагоги, ветерани АТО, та почесні громадяни міста. 
   Інформація була отримана від інформреферента Національного Корпусу Покров!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.