На день Державного Прапора України черкаські молодорухівці роздавали прапори

23 серпня 2013, 18:22
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
32
На день Державного Прапора України черкаські молодорухівці роздавали прапори

На день Державного Прапора України черкаські молодорухівці роздавали прапори

23 серпня на території дитячого майданчику навпроти ОДА Молодорухівці виховували патріотизм у маленьких Черкасців.
"Це не просто акція з криками Слава Україні, це акція покликана виховувати в молодшого покоління відчуття патріотизму та гордості за нашу державу. Це найкраще виходить на прикладі історії наших державних символів. " - говорить Голова Черкаського Обласного осередку ВГО "Молодий Народний Рух" Павло Прибіш.
Молодорухівці розповідали історію походження прапору та пояснювали дітям символіку стягу. Також діти брали участь в різних іграх і конкурсах.
"Ми не просто роздавали прапорці, ми розповідали дітям історію цього свята і пояснювали чому Україна незалежна і головне від кого. Дивно, але як виявилось навіть батьки не зовсім розуміють значення Дня Прапора та Дня Незалежності. " - говорить Молодорухівка Марія Шевченко.
Переможцями були всі, тому всі отримали призи у вигляді маленьких прапорців. Молодорухівці Роздали дітям більше 50 маленьких прапорів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Черкассы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.