Черговий рейд Антикорупційного Бюро України до Білої Церкви

14 липня 2013, 13:01
Власник сторінки
Журналист
0
53

Черговий рейд Антикорупційного Бюро України до Білої Церкви

13 липня 2013 року. Представники "Антикорупційного Бюро України" знову вирушили до Білої Церкви Київської області. Минулого разу журналісти тут закрили два гральні заклади. Але як виявилося вони знову вільно працюють, крім того вони ще й множаться.

Цього разу медійники запланували закрити щонайменше два гральні заклади. Тож одночасно прибули за двома адресами.
На вул. Ліваневського, 59 розташувався зал з 25 гральними автоматами та одним букмекерським автоматом. Як і минулого разу, слідчо-оперативна група не вилучила гральне майно. Крім того, слідча Ольга Безукладникова спокійно спострерігала, як жінка-адміністратор витягла касу з грального автомату і понесла гроші за барну стійку. І жодних перепон з боку правоохоронних органів. Щоправда, після численних скарг активістів Бюро до усіх відповідних відомств, особливий статус у Білоцерківської міліції, схоже призупинився. Бо цього разу міліція, навіть, увійшла до грального приміщення, і як недивно, без дозволу його власника. Двері закладу опечатали і пообіцяли поставити охорону, та як кажуть у приказці: "Обіцянка-цяцянка...". Правоохоронці поїхали, охороняти нікому, лише в кущах навпроти чатували працівниці грального бізнесу - адміністратор та касир.
На проспекті 50-річчя Перемоги, 143-а двері грального залу, який було закрито 14 червня цього року, знову були відкриті для відвідувачів. Мало того, раніше гра велася лише на першому поверсі приміщення, нині ж гральні автомати поширилися і на другий. Тож, загалом тут активісти нарахували 11 гральних автоматів та 6 електроних терміналів. Закриваючи вдруге це приміщення, яке ще й збільшилося, журналісти виявили в 10 метрах на пр-ті 50-річчя Перемоги, 143 іще один зал з 19 гральними автоматами. Обидва зали було опечатано.
Вже так повелося, що кожного рейду активістів Асамблеї до Білої Церкви, трапляються якісь казуси з боку місцевих правоохоронних органів. Не обійшлося і цього разу, щоправда випадок приємний для борців з гральним бізнесом. Міліція елементарно переплутала одну із адрес, на яку викликали журналісти і приїхала на пр-т 50-річчя Перемоги, 137. Але зовсім не в холосту, бо тут теж працював зал, де діяло 23 гральні автомати. Хоч і випадково потрапили правоохоронці сюди, а закривати довелося і його.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: игорный бизнес,казино,Белая Церковь,Антикорупційне Бюро України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.