Місто Лева надбало шоколадні куранти

16 лютого 2013, 11:40
Власник сторінки
журналіст
0
18
Місто Лева надбало шоколадні куранти

Місто Лева надбало шоколадні куранти

На головній сцені Національного Свята Шоколаду у Львові відбулося урочисте відкриття ексклюзивного «Сонячного шоколадного годинника». Триметрового велетня презентувала гостям королева «Шоколадного міста» Наталка Карпа. З цієї нагоди співачка виконала пісню «Час-пісок». А над механізмом цього унікального годинника працював відомий майстер-годинникар Олексій Бурнаєв. Дизайном і декором ж опікувалась львівська скульпторка Наталя Музика. На створення годинника майстри використали понад 50 кілограмів шоколаду «Світоч». Також відвідувачі свята мали можливість потішитись і шоколадною виставкою в «Галереї левів». Експозицію складають величезний 200-кілограмовий та 10 менших шоколадних Левів, які символізують найбільші фестивалі міста.
Також відвідувачі мали можливість відправити друзям ароматну листівку через «Шоколадну пошту Світоча», долучитись до різноманітних майстер-класів професійних шоколатьє, відпочити з дітьми у «Дитячій країні» й створити власний шоколадний поїзд на «Львівській шоколадній залізниці».

Ігор Галущак
Львів
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Львов,шоколад,фестиваль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.