Fair Play у Івано-Франківську. Міжнародна акція на захист тварин

09 червня 2012, 22:11
Власник сторінки
0
25
Fair Play у Івано-Франківську. Міжнародна акція на захист тварин

Fair Play у Івано-Франківську. Міжнародна акція на захист тварин

Міжнародна акція на захист тварин Fair Play, що в перекладі означає “Чесна Гра”, у Івано-Франківську.

Черговий раз мешканці міста разом із своїми домашніми улюбленцями пройшли ходою вулицями середмістя, вигукуючи заклики гуманного поводження з тваринами.

Чимало зоозахисників з європейських країн оголосили бойкот Євро-2012, отже Україна зарекомендувала себе в світі, як держава негуманного відношення до тварин.

Українські зоозахисники вимагали з окрема:

1. Видати указ про введення мораторію на фізічне знищення безпрітульніх тварин комунальними службами до ухвалення нового законодавства, що унеможлівіть вбивство.

2. Зобов`язати правоохоронні органи розслідуваті випадка отруєнь та відстрілів безпрітульніх тварин.

3. Зобов`язати правоохоронні органи розслідуваті діяльнвсть так звання "догхантерів", що коордінують свої дІЇ онлайн vreditelyam.net та заблокуваті доступ до цього ресурсу на теріторії України.

4. Ініціюваті перевірку КРУ та прокуратурою діяльності комунальних служб, яким доручено виконан функції з контролю чісельності безпрітульніх тварин, зокрема й витрачання бюджетних коштів.

5. Імплементуваті в Україні Європейський досвід вирішення проблеми безпрітульніх тварин шляхом стерілізації та утримання в притулку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: животные,Ивано-Франковск,акция,защита животных,бездомные животные
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.