Міжнародний фестиваль мальованих історій - коміксів

03 червня 2012, 09:10
Власник сторінки
инженер
0
17
Міжнародний фестиваль мальованих історій - коміксів

Міжнародний фестиваль мальованих історій - коміксів

Міжнародний фестиваль мальованих історій (коміксів). Захід відбувся на базі Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури (м. Київ, Вознесенський узвіз, буд. 20) 1-2-3 червня.

Фестиваль - це багатогранний проект, що присвячений Дню захисту дітей і об’єднує молодих та досвідчених сценаристів, художників, митців та видавців.

Мальовані історії (комікси) - це дуже цікавий напрямок мистецтва і масової культури, який постійно розвивається, з величезною різноманітністю жанрів і стилів, неймовірними, фантастичними сюжетами, в якому кожен може знайти щось для себе, в незалежності від політичних, релігійних переконань або моральних принципів.

Діяльність фестивалю направлена на пошук талановитих митців та креативних ідей, які зможуть дати новий, позитивний імпульс розвитку національних мальованих історій.
------------------
Особисто від автора - я був в захопленні!!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: фестиваль,Комиксы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.