В Києві презентували елітні коньяки Lheraud

08 листопада 2011, 00:04
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
15
В Києві презентували елітні коньяки Lheraud

В Києві презентували елітні коньяки «Lheraud»

Історія коньячного дому Lheraud починається з 1680 року, коли Александр Лєро почав вирощувати виноград поблизу міста Коньяк. З 1970 року домом керує Гі Лєро.

Сьогодні коньячний дім Lheraud - це невелика, але всесвітньовідома компанія. Вона є офіційним постачальником коньяків британської Палати Лордів і Імператорського дому Японії. Крім того, поціновувачами напоїв Lheraud є князівська фамілія Монако.

Як розповів менеджер по експорту Lheraud Франсуа Ребель, нещодавно принцеса Монако Стефані зробила замовлення. Його вразила простота і відкритість принцеси, яка була дуже привітною в спілкуванні. Замовлення, яке зробила принцеса, було невеликим, але вона знайшла можливість для ознайомлення з погребами дому і історією компанії. Принцеса Стефанія лише просила, щоб під час її візиту не було ніяких журналістів.

Докладніше тут:

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/klymchukgruh/a48885

Автор фото: Вероніка Величко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,коньяк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.