Відкриття першої української Агрошколи

23 червня 2011, 10:14
Власник сторінки
0
27
Відкриття першої української Агрошколи

Відкриття першої української Агрошколи

Стартує перша українська Агрошкола. 17 молодих спеціалістів зроблять перший крок до МВА в агрономії.

Україні потрібні професіонали сільськогосподарської галузі, які вміють ефективно управляти земельними ресурсами. Тому Агрохолдинг "Мрія" започатковує піврічну Агрошколу - фактично міні-університет. В ньому навчатимуться випускники агровузів та молоді спеціалісти, які вже 2-3 роки попрацювали в агросфері.

В Агрошколі створено кращі умови для навчання: сучасне обладнання, досвідчені українські та іноземні спеціалісти. 20-річний досвід "Мрії" навчить останнім технологіям та новинкам: насіннєве виробництво, техніка з GPS навігацією, елеватори, картоплесховища. Студенти Агрошколи отримають унікальні знання, які є тільки у "Мрії".

Студенти вивчатимуть фізіологію с/г культур, насінництво, гербологію, ентомологію, фітопатологію, фітофармаекологію, с/г машини, землеробство, технології вирощування зернових та технічних культур, бобових та ріпаку. Вони ознайомляться з новинками сільськогосподарської техніки з Голандії, Німеччини, Чехії, США, Польщі та Франції та залучатимуться до роботи над практичними завданнями у господарстві Агрохолдингу "Мрія".

Навчання триватиме з 4 липня до 29 грудня 2011 року та складатиметься з 12 модулів, випускного іспиту та захисту дипломної роботи. Програма є безкоштовною для студентів та повністю фінансується компанією "Мрія". Слухачі забезпечуватимуться житлом, харчуванням, трансфером до місця навчання та стипендією, яка складатиме 1000 гривень для випускників та до 3000 гривень для спеціалістів з досвідом роботи. За умови успішного складання іспиту та захисту дипломних робіт, слухачі отримають можливість працевлаштування в Агрохолдингу "Мрія".

Важливими критеріями відбору студентів були порядність, відповідальність і бажання розвивати сферу сільського господарства України.

Відбір слухачів до Агрошколи відбувався у 3 етапи. Два тижні проект анонсувався у вузах України та на інтернет-сайтах з працевлаштування. Всього надійшло понад 150 заявок. З-поміж них до півфіналу було відібрано 60 осіб. За результатами фінального відбору (анонімний тест зі знань в агрономії), що відбувся 20 червня 2011р., в Агрошколі навчатимуться 15 студентів-випускників сільськогосподарських факультетів та 2 спеціалісти з досвідом (список переможців можна переглянути тут: mriya.net/career/agrischool).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: школа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.