Ігри чубатих слов`ян на Мамаєвій Слободі. Коло перше

06 червня 2011, 13:24
Власник сторінки
0
33
Ігри чубатих слов`ян на Мамаєвій Слободі. Коло перше

Ігри чубатих слов`ян на Мамаєвій Слободі. Коло перше

28 травня 2011 року на Мамамаєвій Слободі пройшло перше коло Всеукраїнських змагань з традиційних слов`янських бойових видів єдиноборств за участі провідних борців чотирьох регіонів - "Наддніпрянців", "Степовиків", "Слобожанців" та "Левунців".

"Наддніпрянці" - команда борців під цією назвою представлятиме Центральний регіон корінних козацьких земель з Київської, Черкаської, Полтавської, Чернігівської, Кіровоградської, Житомирської та Вінницької областей.

"Степовики" - команда борців під цією назвою представлятиме Південний регіон корінних козацьких земель Запорізької, Одеської, Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської області та АР Крим.

"Слобожанці" - команда борців під цією назвою представлятиме Східний регіон корінних козацьких земель Донецької, Харківської, Луганської та Сумської областей.

"Левунці" - команда борців під цією назвою представлятиме Західний регіон корінних козацьких земель Львівської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської областей.

Під бій бойових козацьких литаврів та удари гармат, на борцівському рингу розташованому на острові посеред озера Красавиця, у дружніх поєдинках зійшлися кращі та найсильніші богатирі України.  Команди "Чубатих слов`ян" лава на лаву та один на один провели поєдинки з традиційних слов`янських єдиноборств (дужань). На майдані, вже традиційно, був спечений на рожнах та з’їдений велетенського розміру кабан, варився козацький куліш із печерицями, проходив ярмарок народних майстрів, а також виступали фольклорні колективи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: козаки,бизнес-план,Мамаєва Слобода
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.