Вулик і Вулочка: Аграрна і Індустріальна Україна

16 травня 2011, 20:13
Власник сторінки
инженер
0
10
Вулик і Вулочка: Аграрна і Індустріальна Україна

Вулик і Вулочка: Аграрна і Індустріальна Україна

Мене завжди більше цікавили символи не з маркетингової царини, адже ми з радістю вибираємо "героя на годину", а - потім забуваємо про них. Тому я вирішив звернутись до більш схематичних зображень.

Образ Вулика - це образ традиційної Аграрної України, тому вирішив його у традиційній - не побоюсь сказати - "шароварній манері". Жовтий і блакитний, чорний і червоний - це кольори традиційного, і "альтернативного" - "бандерівського" - прапору, який справжні націоналісти не протиставляють традиційним кольорам синього неба і небесної блакиті... І - одвічне - "червоне це любов, а чорне - то журба"!

Образ Вулочки - це не провінційна вулиця, це Автострада, яка веде в майбутнє! Проте, і жінці-працівниці іноді приємно відчувати себе романтичною і вишуканою панянкою... Тому цей образ я графічно переосмислив декілька разів і, звісно, озираючись на стрімке зростання ролі Жінки в сучасному світі і сучасній Україні, приділив йому більшу увагу - спираючись на комбінацію вже вищезгаданих "чорний+червоний" і "жовтий+блакитний" - починаючи з використанням традиційного українського орнаменту...

Фінальний образ Вулочки - це образ України з ядерною
енергетикою, країни, з важливими транзитними автошляхами, потужною харчовою і важкою промисловістю і видобувною галуззю. Символи - колос пшениці, шестерня та кірка відповідно.

Всі векторні зображення, використані при підготовці матеріалу, взяті з відкритих джерел, вся графічна частина виконана в пакеті CorelDraw. Окреме спасибі власнику електронної адреси Funtikonar@mail.ru - який у викладеному "вільному" зображенні шестерні прохав надіслати приклади застосування його роботи :)

Работы на конкурс Народная альтернатива

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: алтернатива,символи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.