На сільськогосподарській виставці

02 лютого 2011, 20:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
14
На сільськогосподарській виставці

На сільськогосподарській виставці

Сьогодні відвідав Міжнародну сільськогосподарську виставку ІнтерАГРО-2011, яка відкрилася в Києві. Виставка дуже представницька (близько 450 експонентів із 14 країн світу), але враження в мене неоднозначні.

Виробники із Китаю, Туреччини, Індії, Аргентина можуть представити новітні розробки аграрної науки і техніки, передові технології у цій галузі, а наші, на жаль, через відсутність підтримки держави, як завжди, знаходяться на периферії.

Свої зразки сучасної сільськогосподарської техніки на ІнтерАГРО демонструють 158 іноземних компаній - у тому числі, до речі, і з Росії. Наших же - лише одиниці.

Сподіваюся, що ці проблеми сатнуть предметом обговорення на парламентських слуханнях на тему аграрної політики та земельної реформи, що відбудеться в березні у ВР.

Переконаний, що без вагомої державної підтримки власного товаровиробника, у томи числі й сільськогосподарського, покращення життя вже не буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: pandora outlet shops
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.