Путінський "План Маршала" на Близькому Сході

09 листопада 2016, 19:07
Власник сторінки
0
916
Путінський  План Маршала  на Близькому Сході

Як зазначається в популярному німецькому Інтернет-виданні Web.de, з огляду на започатковану війну лідера Кремля В. Путіна в Сирії, для Близького Сходу втілюється ні що інше, як Антиплан Маршала.

"Значні руїни вимагають розробку довгострокової і комплексної програми реабілітації", сказав президент Росії під час свого виступу в Сочі. " Якщо Вам так до вподоби, то назвемо це сучасною реалізацією Плана Маршала для відновлення спустошеної від війни і конфліктів Сирії"-, сказав Путін під-час конференції інформаційного агентства Interfax.
Досить консервативна в своїх поглядах та полярна відносно ліберальної Америки Росія зовсім не проти запозичити такий неоднозначний для трактування історичний факт.
Цікавим є те, що для багатьох авторитетних істориків, План Маршала - фактичне оголошення СРСР Холодної війни. Тільки тепер Російська Федерація вирішила під "планом економічної допомоги" легалізувати свою інтервенцію на Близькому Сході.
Спочатку нанести руйнівних ударів, згодом надати не настільки значної допомоги, а потім в якості країни-"миротворця" зафіксувати свої позиції на території країн Близького Сходу. Здається, саме це і є справжньою суттю "Плану Маршала".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Ближний Восток,Сирия,Владимир Путин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.