Спроба анексії львівського пива.

28 серпня 2017, 10:24
Власник сторінки
менеджер
0
262
Спроба анексії львівського пива.

Росіяни вказали, що пиво "Львівське "1715" - це досягнення їх виробництва.

В Іспанії на фестивалі культур світу делегація від Російської Федерації на стенді своїх досягнень виставила українське пиво.

Про це написала журналістка Леся Гасич на сторінці в Facebook.

"На фестивалі культур світу, що проходить в іспанському місті Сантандер, Україна не представлена, але наш "добрий сусід" вирішив заповнити цю прогалину і виставили в своєму павільйоні національної кухні українське пиво "1715" і "Домс", а також польське "Живец", - написала журналістка.
Це вже не перший випадок коли Росія здобутки України вистає як свої. З гірким присмаком виявився дебют росіян на відомій міжнародній виставці Vinitaly 2017 у Вероні. Тоді італійська поліція вилучила вина кримського виробництва з російської експозиції.

Крім того, на фотографіях з фестивалю Росія представила також футболки з написами СССР, матрьошки, протигази, сосиски в тісті та тюркські чебуреки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: пиво,фестиваль,Росія,Україна,міжнародна політика,Іспанія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.