ПОЛІТИКА УМИРОТВОРЕННЯ АГРЕСОРА ВКОТРЕ ПОКАЗАЛА СВОЮ НЕЕФЕКТИВНІСТЬ

26 листопада 2018, 17:32
Власник сторінки
історик-політолог
0
21717

чора Російські служби атакували три судна зі складу корабельної групи Військово-Морських Сил ЗС України

ПОЛІТИКА УМИРОТВОРЕННЯ АГРЕСОРА ВКОТРЕ ПОКАЗАЛА СВОЮ НЕЕФЕКТИВНІСТЬ

Неділя 25 листопада стала новим етапом протистояння в кремлівсько-українській визвольній війні, що триває з 2014 року. Але стала не просто етапом, а вивела на нову фазу – фазу відкритої агресій. Впродовж останніх років ведення гібридної війни кремлівські військові злочинці з саркастичною посмішкою вдало для світового співтовариства маскували своє прогниле нутро за ширмою «іхтамнєтов». Підступність, з якою діють «мижебратья», жовч та ненависть в словах, яку вони несуть в радіоефірі при атаці кораблів ВМС України в Азовському морі та викладають для споглядання в мережу Internet, ще раз красномовно свідчить, що путінський режим, і тільки він, зацікавлений в дестабілізації в регіоні.

Вчора Російські служби атакували три судна зі складу корабельної групи Військово-Морських Сил ЗС України. Хибна політика умиротворення агресора, яку сповідували ООН та провідні політики – ПРОВАЛЕНА! Українські військові кораблі «Бердянськ», «Нікополь» та «Яни Капу» – захоплені. Серед особового складу є поранені. Які ще повинні бути докази військової агресії? Росія повела себе як країна-терорист, а її військові – звичайні пірати, гірші від сомалійських. Останні хоч виправдовують свої акції бажанням прогодувати сім’ї, а російські військові скрєпно вірять в казку, що їхні сім’ї нагодовані і їм все буде пробачено Всевишнім. Агресор порушив не тільки територіальну цілісність України та її суверенітет, він підступно порушував та продовжує порушувати міжнародне право.

Приведення кораблів ВМС України в повну бойову готовність, скликання Президентом Військового кабінету та звернення до Ради Безпеки ООН – правильне рішення. Чекаємо на радикальні дії та відповідь тих, хто не боїться називатися другом та стратегічним партнером нашої країни. А відповідь має бути миттєвою та адекватною не лише сьогоднішнім подіям, а й усім рокам війни, щоб Україна не виглядала як та дівчина, яку ґвалтують, але спостерігачі на порятунок не спішать і цим самим стають на бік злочинця.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,война,Керченский пролив,атака ,военные действия,военное положение,военное вторжение России,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.