Британці сміються з себе

13 березня 2019, 17:17
Власник сторінки
04107
0
27

Європа не знає: сміятися їй чи плакати

Англійці відомі в світі традиційними жартами. І попри референдум щодо розлучення з ЄС, у британців не зникло почуття гумору. Вони здатні посміятися над собою, мають сили пожартувати над сум’яттям у країні і наслідками своїх дій. У цьому ви самі можете переконатися з жартів у їхніх медіа:
 
- Стук-стук.
- Хто там?
- Це — ваш Брекзіт. Відчиніть!
- Який такий Брекзіт?
- Швиденько відчиняйте. Не моя справа розповідати, який. Це ви маєте знати самі, на що чи на кого очікуєте ви.
 
 
Я віддав свій голос за те, аби Британія залишилася в ЄС. Але не лише з політичних міркувань. Іще тому, що моя мама перебралася в Іспанію. Нехай там і залишається, а мені було б простіше її відвідувати.

 
Я був злий через Брекзіт та обмеження на пересування. Аж поки не пригадав. Із 2012 року я взагалі не мав відпустки, авто моє давно зламалося... А що може бути гірше, коли пересування

Як вам подобається Брекзіт? Не пам'ятаю, коли стільки британців виходили на вулиці разом. Із часу, як до нас ще  приїжджала колись Мадонна...

Прем'єр Девід Кемерон оголосив, що йде у відставку. Можливо,це мало на меті нас заспокоїти. Але це так само, наче замислитися... Уявіть собі, на ваших очах авто збиває дитину і в розпачі у голові пульсує лише одна думка. “Яким чином на льоту підхопити дитячі руки, щоб з них не випало морозиво? А, може, пощастить його ще й з’їсти?...”

Кохання — це мрія, але в сто разів    прекрасніше — розлучення.

Угода стосовно Брекзіта може зайняти років із десять. І в цьому —  несправедливість. Більшість із тих, хто проголосували за, ймовірніше за все, на той  момент уже помруть. 
 
 
Чимало людей, хто голосували за вихід, закликають: «Перестаньте скиглити! Референдум — ознака демократії!». Для них, можливо, так. А для мене це все одно, якби п’ятеро вирішили легітимним шляхом... забрати мій iPhone. Чи схоже це на демократію? Будьмо відверті: це називається не так. Бо це — грабіж.

Одного вечора англієць, шотландець та ірландець пішли до пабу. І несподівано англієць захотів залишити цей паб. То чому всі мають піти разом із ним?
 
 
Летять в літаку німець, француз та англієць. Несподівано стається аварія, пілот подає сигнал “SOS” і пропонує всім стрибати. Але для цього є лише два парашути. Пунктуальний німець пропонує жеребкування. Француз зітхає і погоджується. Англієць — стрибає.

 
- Чим тепер відрізнятиметься різдвяна вечеря після Брекзіта?
- Усе просто — жодних “брюссельських” страв у меню. 

Тереза Мей пише листа до ЄС стосовно Брекзіта: “Я не маю зеленого поняття, що саме зараз я роблю у цю мить...”
 
 
Брекзіт виставив Британію на загальне посміховище. Як нам тепер відновлювати її репутацію?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: анекдоты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.