У чьому «фейковість» державності невизнаних окупованих територій ЛДНР

29 березня 2019, 17:15
Власник сторінки
0
171

інформаційнf підтримки розбудови псевдо республік

Останнім часом російські пропагандистські інформаційні ресурси намагаються переконати читацьку аудиторію у тому, що не визнанні світовою громадськістю окуповані території східних областей України цілком і повністю мають право бути визнані у якості окремого державного утворення, піддаючи при цьому гострій критиці державну українську політику, відповідно до якої вказані території ЛДНР визнаються «фейковими» і не мають жодного права на самовизначення.

         Кремлівськими пропагандистами, на чолі з Соловйовим і «К», цілеспрямовано проводиться кампанія з інформаційної підтримки розбудови псевдо республік Російською Федерацією. Причетність останньої до воєнного втручання в територіальний простір України і досі спростовується з «Мордора», незважаючи на всі докази щодо зворотнього, зібрані за час російської агресії.

         На окупованих територіях за цей час, за безпосереднього сприяння «агресивного сусіда», окупаційна влада вже встигла побудувати таку собі псевдодержавну структурну організацію (в плані виконуємих функцій та академічних ознак), яка характеризується певною територією, розробленими зразками, не визнаних жодною європейською державою, навіть РФ, паспортами, грабіжницькими податками, законами, продиктованими тим же Кремлем, соціальною політикою, освітньою та медичною сферами, і навіть т.зв. «армією», яка складається з членів незаконних терористичних угруповань з різних соціальних верств населення ОРДЛО, протидіючих нашим Збройним силам під командуванням російських офіцерів, покликану реалізувати плани Росії щодо остаточної окупації частини нашої території.

         І саме тому, переважна більшість пропагандистських російських інформаційних агенцій, намагається тлумачити такі «перетворення», як набуття територіями ЛДНР власної державності, спростовуючи при цьому їх «фейковість».

         Однак, зрозуміло, що подібні дії російської пропаганди спрямовані на цілеспрямоване навіювання мешканцям окупованих територій ідеї псевдо самостійності, яка продовжує провокувати протистояння на Сході, всупереч національним інтересам України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.