Від результатів “нормандського саміту” залежить майбутнє України!

08 грудня 2019, 19:06
Власник сторінки
0
24
Від результатів “нормандського саміту” залежить майбутнє України!

Зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" відбудеться 9 грудня 2019 року у Парижі.

До цієї зустрічі Україна готувалась дуже відповідально. Виконавши усі умови "Мінську", Президент України  В.Зеленський активноо спілкувався з міжнародними партнерами аби ця зустріч всеж таки відбулась.

Також, Президент України В.Зеленський, спільно з політичними силами визначив п’ять «червоних ліній», «порушення яких завдасть непоправної шкоди Україні».

«1. Жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації.
2. Жодних компромісів щодо європейського та євроатлантичного курсу.
3. Жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації. Зокрема, виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном.
4. Жодних компромісів щодо деокупації та повернення Криму в Україну.
5. Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії»

"Усі розуміють, що зараз головне завдання - припинити війну на сході України. При цьому, жертвувати територіями і людьми ми не будемо ніколи. Цілісність України має бути константою», – наголосив В.Зеленський.


В.Зеленський заявив, що у Європі багато хто хоче допомагати Україні, тому головне не піддаватись на провокації в середині країни, а спільними зусиллями  дійти до перемоги!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.