Завтра ПЕРШОТРАВЕНЬ!!!

30 квітня 2020, 23:58
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
47
Завтра ПЕРШОТРАВЕНЬ!!!

Голова "Захисту праці" Олег ВЕРНИК привітав соціальний та профспілковий актив України із міжнародним днем боротьби! Вперед до нових випробувань!!!

Шановні друзі!
Наближається чергове пролетарське свято - День міжнародної солідарності трудівників 1 травня. В цьому році воно відбувається в особливих умовах - умовах страшної пандемії та суцільної неспроможності нашої влади. Трудові та соціальні права українського трудящого народу щодня звужуються та розтоптуються. Відразу ж після травневих свят "зелена команда" намагатиметься внести на розгляд Верховної Ради законопроект №2681, яким планує остаточно знищити в Україні незалежні профспілки та позбавити найманих працівників свого останнього захисту. І тільки від нас, мої профспілкові побратими та сестри, залежатиме майбутнє України!
Сьогодні - САМОізоляція! Завтра - САМОорганізація!
"Захист праці" - готуймося до нових випробувань!
Зі святом нас усіх!
З повагою,
Олег ВЕРНИК, Голова ВНПС "Захист праці"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Міжнародний день солідарності трудящих
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.