Міни НЗФ ДНР калічать місцеве населення.

14 травня 2020, 20:31
Власник сторінки
0
103
Міни НЗФ ДНР калічать місцеве населення.

підірвалася на міні, встановленій бойовиками незаконних збройних формувань ДНР.

14.05.2020 приблизно о 14:00 год. громадянка Алла повертаючись додому до населеного пункту Володимирівка Волноваського району, через поле, підірвалася на міні, встановленій бойовиками незаконних збройних формувань ДНР. З отриманими тілесними ушкодженнями, жінка маючи жагу до життя, протягом двох годин повзла до позицій Збройних Сил України.

Військовослужбовцями жінці надано першу медичну допомогу та її доставлено до міської лікарні міста Волноваха. Наразі лікарі роблять все можливе, щоб врятувати жінці життя.

Даний випадок, в черговий раз показує, що бойовики незаконних збройних формувань ДНР, порушуючи Мінські домовленості, на лінії розмежування, поблизу населених пунктів та в місцях розведення військ, продовжують облаштовувати мінні поля. Внаслідок таких дій бойовиків страждає місцеве населення України.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.