Під час епідемії

05 червня 2020, 11:15
Власник сторінки
0
40
Під час епідемії

COVID-19

У «ДНР» через епідемію короновіруса рівень платежів значно знизився платять близько 70% жителям. Це негативно позначилось на діяльність комунальних підприємств.

Зараз коштів ледь вистачає на виплату зарплати співробітникам. Через це скорочуються і обсяги запланованих робіт. У підприємств не вистачає грошей на заміну водопровідних і газових мереж, капремонт дахів на багатоверхівках. Про це повідомив міністр будівництва і ЖКГ «ДНР». У це все не всі проблеми були представленні тільки одним міністром, скільки ще різних існують про які уряд республіки «ДНР» скриває від мешканців окупованої території.

Люди зніміть розові окуляри, відкрийте очі та подивіться на ситуацію, яка навколо вас. Вам замилюють очі яскравим майбутнім, а за спинами розграбовують те, що ви здобули роками, а також розповідають про республіку, як про міф, якої не існує взагалі.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.