Росія підтверджує статус терористичної держави

04 січня 2021, 12:53
Власник сторінки
0
31

Минув 2020 рік - 7-й з того моменту, як Російська Федерація стала на шлях країни-вигнанця і вперто не сходить, не дивлячись на тягар економічних і політичних санкцій.

При цьому Росія не тільки за принципом "на зло мамі відморожу вуха" продовжила свою деструктивну зовнішню і внутрішню політику, але і зробила свої недоліки і злочини головною ідеологією держави, якою слід пишатися і ніяк інакше!

За ці 7 років, Росія зберегла свій статус країни-окупанта, продовжуючи контролювати захоплені, в ході вторгнення в 2014 році в Україну, території, не проявляючи зацікавленість у вирішенні цього питання. Росія значно розширила ареал підтримуваних нею політично, фінансово, а також за допомогою військової сили, диктаторських режимів.

У 2015 році РФ офіційно ввела в Сирію свої війська, для надання підтримки кривавому диктатору Башару Асаду, а до того режим підтримували російські найманці з приватних військових компаній. Після такого пробного кидка в Сирії, Москва розмістила своїх найманців у Лівії, ЦАР, Мозамбіку і т.п. Російські головорізи так само були відправлені в далеку, заокеанську Венесуелу, для підтримки режиму Ніколаса Мадуро.

Сучасна Росія стала точкою збору сепаратистських рухів і терористичних організацій. В Москві регулярно проводяться зустрічі представників сепаратистських організацій з усього світу, а терористів руху Талібан приймають на високому, офіційному рівні.

Але не тільки політична, фінансова та військова підтримка кривавих режимів, сепаратистських рухів і терористичних організацій стали відмінною, незмінною рисою Росії.

За останній роки російські хакери, які належать до спеціальних груп силових структур, стали відомі на весь світ. Зломи баз даних, втручання у виборчий процес інших країн, поширення неправдивої інформації, маніпуляції і кібер-злочини на будь-який збочений смак стали звичними для Кремля.

Російський кібер-тероризм зараз є такою ж загрозу, як і найманці ПВК "Вагнер", або вбивці, проникаючі в країни ЄС для здійснення вбивств неугодних російському режиму осіб. І щороку незмінний почерк, Скрипалі в Солсбері, Хангошвілі в Берліні, Навальний в самій Росії. І це лише верхівка айсберга причетності російських силових відомств до замовних вбивств.

Росія абсолютно не змінилася з того дня, коли вторглася в Україну, але не змінювалася вона і до цього. Століття історії свідчать про те, що формування світового панування через терор і насильство - це традиційна методика РФ. І єдине, що її зупиняє в нескінченному круговороті сіяння хаосу по світу, коли вона сама занурюється в хаос.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,санкции против России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.