У Новій Каховці перші 60 медичних працівників зробили щеплення від COVID-19

10 березня 2021, 12:54
Власник сторінки
0
742
У Новій Каховці перші 60 медичних працівників зробили щеплення від COVID-19

Вчора, 9 березня, щеплення проти коронавірусу отримали перші 60 медичних працівників Нової Каховки.

Вакцинацію робила мобільна бригада, яка пройшла відповідне навчання в Херсонському обласному територіальному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і отримала відповідний сертифікат.

Про це повідомила Генеральний директор КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка” Олена Ходорковська.

Вона також зазначила, що заклад отримав 220 доз вакцини AstraZeneca (Covishield) для щеплення лікарів трьох міст: Нової Каховки, Каховки та Берислава. На першому етапі щеплення отримують медичні працівники, які безпосередньо контактують з хворими на COVID-19.

Мобільна бригада розпочала вакцинацію з медичного персоналу комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня міста Нова Каховка” Новокаховської міської ради. Першим щеплення від COVID-19 отримав головний лікар закладу Ігор Гайдаманчук.

Також імунізацію пройшли частина лікарів КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка” та працівники екстреної медичної допомоги.

Сьогодні мобільна бригада розпочала вакцинацію медичного персоналу Бериславської Центральної районної лікарні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.