Всеукраїнська Жіноча Асамблея "Представленість жінок у вищих ешелонах влади"

18 марта 2011, 11:10
💬 0
👁 11

21 травня 2011 в Києві відбудеться Всеукраїнська Жіноча Асамблея, присвячена питанням представленості жінок у вищих ешелонах влади.

21 травня 2011 в Києві відбудеться Всеукраїнська Жіноча Асамблея, присвячена питанням представленості жінок у вищих ешелонах влади.
Актуальність: Головними аргументами необхідності сприянню представленості жінок у вищих ешелонах влади є: Мета проведення Асамблеї: Залучення уваги громадськості до проблеми недостатньої представленості жінок у вищих ешелонах влади, і під егідою Жіночого комітету ПІТ.Ua об’єднати зацікавлених осіб в робочий орган для формування і просування громадських ініціатив, включаючи законодавчих, по посиленню представленості жінок в органах ухвалення рішень бізнесу, політики, суспільства.
До участі у конференції запрошуються особи з активною громадянською позицією, зацікавлені в рівній представленості жінок у вищих ешелонах влади: представники жіночих та молодіжних громадських організацій, представники політики та бізнесу, жіночі і молодіжні лідери, представники ЗМІ.
У програмі Асамблеї:
Заявки на участь приймаються на електронну адресу profcom@pit.org.ua. Термін подачі заявок: для доповідачів та слухачів - до 10 квітня. У разі якщо Ви бажаєте виступити з доповіддю, просимо надіслати тези виступу за електронною адресою profcom@pit.org.ua.
Організатор Асамблеї: Жіночий комітет ПІТ.Ua
ПІТ.Ua - Українська спілка професіоналів інформаційних, комунікаційних та бізнес технологій
http://female.pit.org.ua/
e-mail: profcom@pit.org.ua
Телефон: +38 095 626 00 26
02068, м. Київ, вул. Урлівьска, 9 к.91.