Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв

20 апреля 2011, 14:45
💬 0
👁 10

Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв

Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв, що надаються в рамках програми преміальних пропозицій від міжнародної платіжної системи Visa.

Так, держателі карток Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite мають право на знижки до 30% в елітних магазинах Tiffany, Montblanc, Apple Istore, Поляна, Frey Wille, Yamagiva та Sana Hunt; ресторанах Мировая Карта, "японаХата"; в клубах Aura та Crystall Hall; у фітнес-клубах Sportlife; а також під час подорожей – при купівлі квитків авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України", бронюванні номерів у The Leading Hotels of the World та оренді авто в компанії Budget.

Програма преміальних пропозицій була розроблена спільно з кращими національними та міжнародними компаніями. Загалом нова програма відкриває українським держателям преміальних карт доступ до більш ніж 450 преміальних пропозицій та привілеїв, скористатися якими можна не лише в Україні, а й в Росії, Хорватії, Сербії та Казахстані. В Україні діють більш ніж 32 преміальних пропозицій для держателів карт Visa Gold та 42 пропозиції для держателів карт Visa Platinum й Visa Infinite від кращих національних та міжнародних компаній, котрі ретельно підібрані для держателів преміальних карт з урахуванням їх побажань, стилю життя та витонченого смаку.

Преміальні пропозиції включають в себе не лише знижки на товари та послуги, а й різні індивідуальні подарунки від партнерів програми – запрошення на дегустацію ексклюзивних вин чи фірмовий десерт від шеф-кухаря тощо.